Prestige multivitaminos anti-aging arcápolók

Már elérhetőek a Jean d'Arcel új multivitaminos anti-aging termékei. A Prestige sorozat négyes koncepciót valósít meg: 1. létfontosságú vitaminokkal történő feltöltés, 2. öregedésmegelőzés (pre-aging) és öregedésgátlás (anti-aging), 3. nagy hatékonyságú hidratálás és 4. bőrvédelem.

A vitaminok nélkülözhetetlenek testünk funkcionális folyamatainak fenntartásához, beleértve a bőr regenerálódását is. A bőrműködésekben szerepet játszó vitaminok elősegítik a hosszan tartó vitalitást és egészséges bőrminőséget biztosítanak. A lipid membránok regenerálásával megóvják a bőr barrierét, mely az ellenállóképesség erősödéséhez vezet. Stimulálják a kollagénszintézist, ezzel alátámasztják a bőrt és természetes módon pótolják az elveszített volument. Antioxidáns hatásuknak köszönhetően megkötik a bőrkárosító hatású szabad gyököket. Mivel stimulálják a sejtmegújulást, ezáltal egészséges megjelenést kölcsönöznek a bőrnek.

Jean dArcel Prestige

Jean dArcel Prestige

A Prestige család 3 különböző textúrájú 24 órás ápolót kínál: a legkönnyebb a "Pre-Age Emulsion Extra Fine", melyet kombinált bőrtípusokra, vagy száraz bőrre smink alá javasolnak. A "Pre Age Cream Light" vízhiányos bőrre, az öregedés megelőzésére ajánlott, a "Pre-Age Cream Rich" pedig zsír- és mélyrétegi vízhiányos bőrre, az öregedés első tüneteinek megjelenése esetén javasolt.

A "Vitamin Glow serum", vagy más néven "Hydravita" ragyogásfokozó szérum a sorozat szokásos összetevői (vitaminkomplex, béta-glukán, Aquaxyl) mellett kis és nagymolekulájú hialuronsavat és Kombucha kivonatot tartalmaz. A klinikai vizsgálatok szerint a bőr hidratációját 83%-kal, a bőr tápláltságát 93%-kal javítja 4 hetes alkalmazás után.

A "Pre-Age Eye Cream" a szemkörnyéki finom ráncok, sötét karikák és táskák kezelésére ajánlott, mindhárom 24 órás ápolókrém kitűnő kiegészítője. Jojobaolaj, Aquaxyl és béta-glukán tartalma révén óvja és táplálja a szem körüli megviselt bőrszerkezetet. A szemápoló kiszerelése a szokásos méret duplája, tehát hosszú időn keresztül használható, s így ár/érték arányban is kitűnő választás (25.330 Ft/30ml).

A prestige sorozat két különleges terméke a Bakuchiol és Niacinamid szérum. Előbbi a retinol természetes helyettesítője, különösen azoknak, akiknek a bőre nem reagál jól a retinolra. A Bakuchiol gyorsan felszívódik, azonnali kisímító hatású, javítja a rugalmasságot és a bőr struktúráját. A Niacinamid szérum pedig B3-vitamin származékot és Fucus alga kivonatot (FucogelPlus) tartalmaz a nemkívánt pigmentfoltok halványítására és az új foltok keletkezésének megelőzésére.

Jean d'Arcel cosmetics Prestige productline

Jean d'Arcel cosmetics Prestige productline

A sorozat exkluzív csomagolása és igényes hatóanyagösszetétele ellenére elfogadható áron kerül forgalomba: a 24 órás krémek 21.700-26.770 Ft között, a szérumok pedig egyenként 18.790 Ft-ért. Az 5 termékből álló ápolócsomag (Glow serum, Bakuchiol vagy Niacinamid koncentrátum, Emulzió, Light krém és Szemápoló) ára 112.020 Ft, így igazán versenyképes alternatívát jelent a többszázezer forintos bőrápoló csomagokhoz képest.

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!