Tempsure EYES szemkörnyék feszesítés

Tempsure EYES szemkörnyék feszesítés

Egy amerikai felmérés szerint az esztétikai konzultáción a páciensek 74%-a említi, hogy a szem körüli terület megjelenésével problémája van. Az  USA neves lézergyártó cége, a  Cynosure™ egy sokoldalúan használható készüléket fejlesztett ki, a Tempsure™-t, mely fájdalom és gyógyulási idő nélkül javítja a szemkörnyék megjelenését.

Kinek ajánlott a Tempsure EYES szemkörnyék feszesítő kezelés?

A Tempsure EYES szemkörnyék feszesítő kezelést annak ajánljuk, akinek a szem környékén a bőre elveszítette korábbi korábbi rugalmasságát és feszességét, apró ráncok vagy nagyobb redők alakultak ki a szem környékén. A Tempsure EYES alkalmas lehet a szem alatt megjelenő táskák enyhítésére, valamint a bőr feszességének helyreállítására. Azoknak is ajánlott, akik szeretnék megelőzni a szem környékének öregedését, vagy nem szeretnének szemhéjplasztikai beavatkozáson, vagy bőrsérüléssel és gyógyulási idővel járó lézeres kezelésen átesni.

Hogyan hat a Tempsure EYES?

A kezelés során a szem környékén körkörös mozdulatokkal vezetjük a  kezelőfejet, biztosítva az  irharéteg és a  bőr alatti kötőszövet meghatározott hőmérsékletre történő felmelegítését. A meglévő kollagénrostok összehúzódása azonnali feszesítő hatással bír, míg hosszútávon a  kollagén- és elasztinrostok szintézise, valamint a sejtek közötti állomány megújulása biztosítja a tartós eredményt.

Kezelhető felületek

A Tempsure™ EYES kezelés kisméretű, kifejezetten e célra kifejlesztett kezelőfejeivel az alsó és a felső szemhéj, valamint a szem környéke (a szarkalábak és a haragosránc területe) kezelhető. A Tempsure™ nagyobb méretű kezelőfejeivel az arc és nyak kezelése is megvalósítható. A Tempsure alkalmazható pigmentált, lebarnult bőrön is, nincs szezonális korlátozás, nyáron is végezhető. Kitűnő lehetőség a Potenza™ prémium mikrotűs készülékkel történő kombinált alkalmazás.

A Tempsure kezelés előkészítése

A Tempsure rádiófrekvenciás kezelés teljesen fájdalommentes, ezért előtte nem alkalmazunk fájdalomcsillapítást. A kezelés különösebb előkészítést nem igényel, a kezelés kiválasztása után Ön azonnal igénybe veheti a kezelést.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A Tempsure kezelés után enyhe bőrvörösség jelentkezhet, mely néhány órán belül enyhül – általában azonban semmilyen mellékhatástól sem kell tartani. A Tempsure kezelés nem igényel gyógyulási időt.

Kezelések száma

A szokásos kúra 4-6 kezelésből áll, hetente végezve (így a kúra időtartama 1-1,5 hónap). A kívánt eredményt általában a kúra végére érjük el, de kezelésről-kezelésre folyamatos javulást tapasztalhat. Fontos tudni, hogy fenntartó kezelésekkel az eredmények látványosabbá és tartósabbá tehetők, s azt is, hogy a bőr védelme és megfelelő ápolása segít meghosszabbítani a kezelés eredményét. Kérje segítségünket a megfelelő szemkörnyék- és arcápoló kozmetikai készítmények kiválasztásában.

A kezelés tudományos háttere

A korábbi rádiófrekvenciás készülékekkel szemben (melyek arc- és testkezelésre igen, de a szem környékén nem voltak használhatók) a Cynosure™ speciálisan erre a  területre tervezett kezelőfejeket. A Tempsure™ EYES kezeléssel a szem körüli bőr feszességének elvesztése, a táskák kialakulása, a szemhéj bőrének megnyúlása, a szarkalábak megjelenése, de még a szem szárazságának zavaró problémája esetén is találunk megoldást.

A Dr Derm Anti-Aging Bőrgyógyászat, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet - Dr Varju Gábor vezetésével – elsőként vezette be és alkalmazza a Tempsure rádiófrekvenciás kezeléseket Magyarországon.

A kezelés ára
A Tempsure EYES szemkörnyék feszesítő RF kezelés ára 59.000Ft alkalmanként, a 6 alkalomra szóló bérlet 254.000 Ft. A teljes arc kezelése a szem környékével együtt 129.000,- a 6 alkalomra szóló bérlet 499.000 Ft. Ettől eltérő területek és kezelési kombinációk áráról a konzultáció során tájékoztatjuk.

 

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!