ReLive prejuvenáció: öregedésmegelőzés!

ReLive prejuvenáció: a fiatal bőr öregedésgátló kezelése

Időben el kell kezdeni

A ReLive prejuvenáció a fiatal kor öregedésgátló kezelése. Különlegesen új, teljesen fájdalommentes lézeres kezelés, melynek célja a bőr öregedésének lelassítása, az első ráncok megjelenésének késleltetése.

Kinek ajánlott a ReLive öregedésgátló kezelés?

A kezelés ideális a 20 és 35 éves kor közötti korosztálynak.

A ReLive kezelés tökéletes választás azok számára, akiket foglalkoztat a bőr öregedésének folyamata, de még nem látszanak ennek jelei. A bőr látható öregedési tüneteinek megjelenése előtt ugyanis már vannak sejtszintű változások a bőrben, melyek megalapozzák a folyamat előrehaladását. A ReLive prejuvenáció ezt a folyamatot hivatott lelassítani.

Kezelhető területek

Elsősorban az arc, a nyak, a dekoltázs, vagy a kéz bőre. Elvileg bármely bőrfelszín kezelhető.

Előkészítés

A ReLive kezelés különösebb előkészítést nem igényel, a szabad kapacitás függvényében már a konzultáció napján el tudjuk végezni.

A ReLive prejuvenáció hatásmechanizmusa

A ReLive kezelés kizárólag a DEKA Redtouch PRO készülékkel kivitelezhető. Ez egy speciális frakcionált lézer, mely sérülés nélkül képes a bőr sejtjeit megújulásra késztetni. A kezelés során a kezelőfejet folyamatosan mozgatjuk a bőrfelszín felett (MOVEO technika), közben a bőrre felvitt gél biztosítja a kezelőfej tökéletes érintkezését. A bőr felső rétegét kontakt hűtés védi, így a kezelés nem csak fájdalommentes, de biztonságos is. Az érintett területtől függően 20-30 perc a kezelés időtartama.

Munkaképesség, otthoni ápolás

A ReLive prejuvenáció során bőrfelületi sérülés nem keletkezik, s a bőr nem veszít természetes fényvédőképességéből – ennek köszönhetően a késő tavaszi-kora nyári időszakban is végezhető, illetve akkor, ha valaki gyakran utazik napos helyszínekre. Az utóápolás során javasoljuk a fényvédőkrém használatát, hiszen a ReLive kezelésnek bőrszín kiegyenlítő, pigmenthalványító hatása is van. Javasoljuk a kollagénképződést segítő kozmetikai termékek használatát és kollagéntartalmú táplálékkiegészítők fogyasztását.

 Kezelések száma

A bőr öregedésének megelőzésére negyedévente, vagy félévente egy kezelés javasolt.

A kezelés tudományos háttere

A ReLive prejuvenációt a Redtouch PRO sérülés nélküli (non-ablatív) frakcionált diódalézerrel végezzük, mely a DEKA, Európa legnagyobb lézergyártójának egyik legújabb fejlesztése. A 675 nm-es hullámhossz direkt módon hat a kollagénrostokra, segítve azok újjáépülését, emellett pozitívan hat az új elasztinszálak termelődésére is. A Dr Derm Bőrgyógyászati Anti-Aging Központ, Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet – Dr. Varju Gábor főorvos vezetésével - elsőként alkalmazza a készüléket és a hozzá kapcsolódó kezelési módszert Magyarországon.

Kezelések ára

A teljes arc ReLive öregedésgátló lézeres kezelése alkalmanként 150.000,-  Más bőrfelszín kezelésének ára ettől eltérő, a konzultáció során részletesen tájékoztatjuk erről.

Tisztelt Pácienseink! Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az általános bőrgyógyászati vizsgálatra és az anti-aging konzultációra előzetes bejelentkezés szükséges. Viszont vannak olyan kezelések, amelyeket KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL, nagyon rövid határidővel vállalni tudunk. Ilyenkor is történik VISIA állapotfelmérés, de nem kell kivárni a konzultációs időpontot. Ezek kivétel nélkül sérülés nélküli (non-ablatív, non-invazív) kezelések, melyek nem igényelnek gyógyulási időt.

Időpontkérés: (06 1) 336 00 77; (06 1) 316 70 28; (06 70) 770 26 63

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÜKET!